rolunk-bal

Kedves Látogató!

 

 

Digitális nyomdánk 1993-tól működik a IX. kerületi Lónyay utcában.

 

Ez idő alatt nagyon sok nyomdai igényt szolgáltunk ki.

 

Mindig törekedtünk partnereink gyors és igényeiknek megfelelő minőségű kiszolgálására. Nyomdánk ebben a szellemben fejlődött a mai napig.

 

Cégünk a közepes méretű nyomdák sorába tartozik a digitális nyomdai kategóriában. Partnereinket a névjegy és az építési háló által meghatározott méret spektrumban tudjuk gyorsan és magas minőségben – igény szerint kiemelkedő minőségben – kiszolgálni. Ezen törekvésünk megvalósítására korszerű géppark áll rendelkezésünkre, melyet folyamatosan fejlesztünk a gyorsan fejlődő digitális technológia követelményeinek megfelelően.

Szánjon rá néhány percet és nézze meg a szolgáltatásainkat, melyek között biztosan megtalálja az Ön igényinek legmegfelelőbbet úgy árban, mint határidőben és minőségben. Amennyiben valamilyen különleges okból nem találna oldalunkon megfelelő megoldást az elképzelésére, kérem keressen, hívjon bennünket és személyes egyeztetésen biztos, hogy megtaláljuk a megoldást az Ön elképzelésének megvalósítására.

 

Nyomdánk minden munkanapon 9.00 – 18.00 óráig várja kedves ügyfeleinket és munkatársaink készséggel segítenek bármilyen nyomdai elképzelés megvalósításában. Ma már a minőség, gyorsaság, udvariasság és versenyképes ár alapvető követelmény. Ezért ezek az értékek nálunk természetesek, melyeket fiatal, agilis, szakmailag nagyon jól felkészült csapatunk magáénak vall.

 

Fentiek alapján csapatunk üzleti hitvallása:EREDMÉNYEID vannak, vagy KIFOGÁSAID.

 

Mi az előbbiért dolgozunk, remélhetőleg sikerrel a partnereink megelégedésére.

rolunk-jobb